INTELLIGENT BELEGGEN

een kwestie van de juiste mentale benadering

Common stocks can be dynamite. In theory it is not too difficult to invest in common stocks soundly, conservatively, and with a minimum of excitement and regrets. In practice, however, the common-stock investor finds himself beset with confusions and temptation – both external and internal. 

Benjamin Graham, The Intelligent Investor, 1949

Benjamin Graham stelde terecht dat voor menig belegger aandelenbeleggingen psychologisch uitermate risicovol zijn. Sterke beursjaren resulteren vaak in euforie bij overenthousiaste beleggers. Beurscorrecties en perioden van verhoogde volatiliteit zorgen daarentegen voor twijfel, angst en bij aanhoudende correcties zelfs voor ware paniek. Menig belegger in aandelen balanceert tussen manische en depressieve fasen met bewezen ondermaatse en teleurstellende rendementen tot gevolg.

 

Als experten in beleggingspsychologie begeleiden Steven en Christophe de beleggers van Pure Value Capital op succesvolle wijze doorheen deze emotionele perioden van euforie en stress. Beleggers bij Pure Value Capital zijn immers op elk moment belegd in een fundamenteel veilige aandelenportefeuille. De solide fundamenten zorgen automatisch voor een verschuiving van de gevaarlijke focus op prijsbewegingen en sensationele financiële nieuwsberichten naar een gezonde focus van de impact van deze prijsbewegingen op onderliggende waarderingen.

Met een dergelijke focus op waarderingen zijn onze beleggers niet langer de speelbal van psychologische verwarringen en vertwijfelingen, verwarringen en vertwijfelingen die steevast resulteren in de praktijk van hoog kopen en laag verkopen. Pure Value Capital geeft met andere woorden aan beleggers de kans om te beleggen in aandelen op een intelligente, fundamenteel veilige wijze en met bijgevolg een minimum aan destructieve emoties, conform de bovenstaande visie van Benjamin Graham.

Pure Value Capital zorgt daadwerkelijk voor academisch onderbouwde sterke lange termijn rendementen en maximale bescherming van uw reële lange termijn vermogen.

Contacteer Steven of Christophe voor een persoonlijke afspraak in Gooik of op een locatie van uw voorkeur. Pure Value Capital staat uitsluitend open voor goed geïnformeerde beleggers.