• Steven

Ook in 2018 staat Pure Value Capital garant voor onderstaande kernwaarden - Een overzicht

Bijgewerkt: 13 apr 2019


“Pure Value Capital - Academisch onderbouwde sterke lange termijn rendementen en maximale bescherming van uw reële vermogen

Kernwaarde 1): Fundamenteel veilig

Teleurstellingen bij aandelenbeleggers zijn doorgaans te reduceren tot twee oorzaken: beleggers betaalden in het verleden een te hoge prijs voor aandelen en/of belegden in ondernemingen met te zwakke fundamenten. Beide beleggingskeuzes resulteren te vaak in een permanent of lange termijn vermogensverlies. De aandelenportefeuille van Pure Value Capital bestaat uit ondernemingen die beschikken over uitermate solide fundamenten en goedkoop tot zeer goedkoop noteren. Begin 2018 ligt de solvabiliteit van onze aandelenportefeuille bijvoorbeeld boven de 60%. De nettoschuldgraad ligt onder de 5%. De ondernemingen in de portefeuille beschikken verder over een solide trackrecord van minstens 8 jaar. Naast sterke rendementen zorgen deze fundamentele keuzes voor een maximale bescherming van uw reële lange termijn vermogen.


Kernwaarde 2): Wereldwijde diversificatie

Door een wereldwijde focus stijgt het aantal potentiële aandelen voor Pure Value Capital naar meer dan 3.000 ondernemingen. Aan de hand van een grondige fundamentele analyse selecteren we uit deze 3.000 aandelen de top 30 ondernemingen. Een wereldwijde focus maakt het tevens mogelijk om de portefeuille te oriënteren richting landen en sectoren met het grootste stijgingspotentieel.


Kernwaarde 3): Intelligente communicatie

Pure Value Capital communiceert met beleggers steevast in termen van waarderingen, meer bepaald de koers-boekwaarde van de aandelenportefeuille op een bepaald ogenblik (0,90 begin 2018). De koers-boekwaarde geeft aan hoeveel u als belegger op dat moment betaalt voor een korf fundamenteel veilige ondernemingen. Een stijgende koers-boekwaarde betekent dat de beurzen duurder worden. Een dalende koers-boekwaarde wijst op goedkopere én aantrekkelijke waarderingen. Dankzij deze vorm van communicatie vermijden we dat onze beleggers hoog kopen en laag verkopen.


Kernwaarde 4): Prestategiebonden vergoeding

Voor onze beleggers bieden we de aantrekkelijke klasse A (ISIN: LU1391745004) aandelen aan. Geen instapkosten, beheersvergoeding en uitstapkosten zijn van toepassing op deze klasse. Uitsluitend een prestatiegebonden vergoeding wordt in rekening gebracht. Deze vergoeding bedraagt 20% boven een jaarlijks minimumrendement van 4% met High Water Mark. De belangen van beheerders en beleggers lopen op deze wijze perfect parallel. Met deze kernwaarde is Pure Value Capital veruit uniek in België.


"Over de periode oktober 2016 - december 2017 realiseerde Pure Value Capital - vertrekkende van bovenstaande vier kernwaarden - een rendement van +18,3% voor beleggers.

Wie?

PROF. DR. Steven De Klerck en Christophe De Wit zijn de beheerders van Pure Value Capital. Als experten in beleggingspsychologie begeleiden Steven en Christophe u en uw familie bij de intelligente allocatie van uw vermogen in aandelen.

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven