• Steven

Pure Value, een kompas voor uw vermogenOnderstaande tekst is afkomstig uit het Pure Value Q4 2019 kwartaalrapport. Het rapport kan u hier downloaden. Pure Value Capital staat uitsluitend open voor goed geïnformeerde beleggers.Na drie jaar en drie maanden weet u ongetwijfeld dat we bij Pure Value steevast communiceren in termen van waarderingen, meer bepaald in termen van de koers-boekwaarde van de modelportefeuille. Op deze manier wensen we te voorkomen dat onze beleggers ten prooi vallen aan het ‘hoog kopen en laag verkopen/niets doen’ syndroom … met ondermaatse rendementen tot -3% per jaar tot gevolg. Studie hier. Bij forse correcties in waarderingen ontvangen onze beleggers hieromtrent een update. Op deze manier worden beleggers gestimuleerd om te kopen tegen lage(re) waarderingen en hoge(re) toekomstige rendementen te realiseren. Succesvol lange termijn beleggen wordt op deze manier een stuk eenvoudiger.


Zo noteerden we midden december 2018 dankzij de dalende aandelenmarkten een waardering van 0,54 keer de boekwaarde; we brachten onze beleggers hiervan op de hoogte. Aandelenmarkten herstelden snel en beleggers in Pure Value zagen hun vermogen over 2019 met +28,2% toenemen. Eind september 2019 noteerden we dankzij hogere bedrijfsresultaten een significante daling in de waarderingen richting 0,59 keer de boekwaarde. Opnieuw zagen we een snel herstel in de waarderingen; de NAV van het Pure Value Capital fonds steeg over het 4de kwartaal met +10,4% voor een geannualiseerd rendement van +48,4%.


Ook in de komende maanden en jaren mag u als goed geïnformeerde belegger in Pure Value er op vertrouwen dat Christophe en ik u op de hoogte zullen houden van significante (aanhoudende) correcties in de waarderingen. Op deze manier wordt het voor u psychologisch net iets eenvoudiger om uw vermogen op intelligente en succesvolle wijze doorheen de tijd te beleggen in aandelen.


Als goed geïnformeerde belegger houden we u op kwartaalbasis graag op de hoogte van de evolutie in de waarderingen. U kan zich hiertoe inschrijven onderaan de home pagina.


Bij interesse ontvangen Christophe en ik u graag op onze kantoren op het Kasteel van Saffelberg voor een uitgebreid woordje uitleg.


Wie?

PROF. DR. Steven De Klerck en Christophe De Wit zijn de beheerders van Pure Value Capital. Als experten in beleggingspsychologie begeleiden Steven en Christophe u en uw familie bij de intelligente allocatie van uw vermogen in aandelen.

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven