OMTRENT 

de teamleden 

Pure Value Capital wordt beheerd door PROF. DR. Steven De Klerck en Christophe De wit. Hieronder worden de vier leden van de Raad van Bestuur van Pure Value Capital Partners voorgesteld.

Steven De Klerck
Founder & Chief Investment Officer
 

Steven De Klerck (1980) is van opleiding Handelsingenieur (VUB) en Master of Science in Statistics (KUL). Hij behaalde een doctoraat in de Toegepaste Economische Wetenschappen (UA) op het domein van waardebeleggen en fundamentele analyse. Naast Pure Value Capital is Steven ook verbonden als Docent Ondernemingsfinanciering aan de KU Leuven en Lector Financieel Management aan Arteveldehogeschool. U kan Steven vragen als gastspreker of coach van uw vermogen. Connecteer via LinkedIn.

Christophe De Wit
Founder & Chairman
 

Christophe De Wit (1964) behaalde een Master in Handelswetenschappen (Ichec-Cergeco). Sinds 2007 is hij Director bij Saffelberg Investments. Voorheen was hij actief als Managing Director bij Arinso België en Executive Vice President Business Development & Strategic Alliances bij NorthgateArinso. Tot 1996 was Christophe Director of Sales & Marketing bij Dell België, waar hij tevens mee aan de wieg stond. Connecteer via LinkedIn.

Marleen Vercammen
Board member
 

Marleen Vercammen (1964) is Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (UFSIA). Gedurende meer dan vijftien jaar was ze bedrijfsrevisor bij KPMG, alwaar ze partner werd in 1998. In de periode 2000 tot en met 2007 was Marleen CFO bij Arinso. Sindsdien is Marleen Director-CFO bij Saffelberg Investments.

Chris Van den Ameele
Board member
 

Chris Van den Ameele kan buigen op een lange professionele loopbaan, onder meer als Global Head of Advisory bij ABN Amro (Amsterdam). Nadien richtte hij een family office op in Luxemburg. Sinds 2011 werkte hij voor diverse family offices en asset managers als CIO/CEO. Met meer dan 30 jaar professionele ervaring beschikt Chris over een uitgebreid internationaal netwerk in de financiële sector. LinkedIn.

De Zwitserse bank UBS in Luxemburg treedt op als bewaarder. De administratie van het fonds wordt verzorgd door Trustmoore Luxembourg. De jaarlijkse audit van het fonds gebeurt door Grant Thornton Audit. Op juridisch vlak wordt Pure Value Capital bijgestaan door het Luxemburgse advocatenkantoor Kaufhold & Reveillaud.