OMTRENT 

de teamleden 

Pure Value Capital wordt beheerd door PROF. DR. Steven De Klerck en Christophe De wit. Hieronder worden de vier leden van de Raad van Bestuur van Pure Value Capital Partners voorgesteld.

Steven De Klerck
Founder & Chief Investment Officer
 

Steven De Klerck (1980) is van opleiding Handelsingenieur (VUB) en Master of Science in Statistics (KUL). Hij behaalde een doctoraat in de Toegepaste Economische Wetenschappen (UA) op het domein van waardebeleggen en fundamentele analyse. Naast Pure Value Capital is Steven ook verbonden als Docent Ondernemingsfinanciering aan de KU Leuven en Lector Financieel Management aan Arteveldehogeschool. U kan Steven vragen als gastspreker of coach van uw vermogen. Connecteer via LinkedIn.

Christophe De Wit
Founder & Chairman
 

Christophe De Wit (1964) behaalde een Master in Handelswetenschappen (Ichec-Cergeco). Sinds 2007 is hij Director bij Saffelberg Investments. Voorheen was hij actief als Managing Director bij Arinso België en Executive Vice President Business Development & Strategic Alliances bij NorthgateArinso. Tot 1996 was Christophe Director of Sales & Marketing bij Dell België, waar hij tevens mee aan de wieg stond. Connecteer via LinkedIn.

Marleen Vercammen
Board member
 

Marleen Vercammen (1964) is Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (UFSIA). Gedurende meer dan vijftien jaar was ze bedrijfsrevisor bij KPMG, alwaar ze partner werd in 1998. In de periode 2000 tot en met 2007 was Marleen CFO bij Arinso. Sindsdien is Marleen Director-CFO bij Saffelberg Investments.

Marcel Van Laethem
Board member
 

Marcel Van Laethem behaalde een Master in Accountancy en Financiering (UFSIA). Gedurende zijn loopbaan was hij onder meer CFO bij Telindus, Iveco Belgium, Van Gansewinkel Groep en De Raekt. Naast Pure Value Capital treedt Marcel ook op als bestuurder van twee Luxemburgse Specialized Investment Vehicles (SIF). Connecteer with LinkedIn.

De Zwitserse bank UBS in Luxemburg treedt op als bewaarder. De administratie van het fonds wordt verzorgd door Northern Trust Global Services. De jaarlijkse audit van het fonds gebeurt door Grant Thornton Audit. Op juridisch vlak wordt Pure Value Capital bijgestaan door het Luxemburgse advocatenkantoor Kaufhold & Reveillaud.

Belgium office
Kasteel van Saffelberg
Oplombeekstraat 6
1755 Gooik
Belgium

Download our latest fact sheet
30 September 2019
 
Pure Value Capital is registered with the Commission de Surveillance du Secteur Financier (CSSF) in Luxembourg.
 
Access to and the use of this website is subject to the following disclaimer.

Head Office
Pure Value Capital Partners
rue d'Anvers 37
L-1130 Luxembourg
Luxembourg